Zo help ik je naar meer rust en positiviteit

Voor jouw je je kind en heel je gezin.

Mijn missie 

Hey ik ben Charlotte en ik help kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Dit aangepast een de hulpvraag van ouders en kind en aan de leeftijd natuurlijk. 

Het is mijn missie om kinderen te helpen bij het vinden van rust in hun ontwikkeling. Rust is voor mij een begin punt waar de ontwikkeling van een kind op steunt. Rust gaat voor mij veel verder dan stilzitten, het gaat over rust in het hoofd van de kinderen, rust in de negatieve gedachten van een kind, rust in prikkels, rust in hun gedrag zoals roepen. Ik rijk handvaten aan die een kind en ouder zelf kan gebruiken op het traject.

coaching

Ik coach 1 op 1 kinderen en hun ouders naar meer rust en positiviteit

verkoop en verhuur snoezelboxen

De snoezelbox is ontworpen om rust te brengen voor kinderen. Deze verkoop ik maar ik verhuur deze ook voor ouders thuis, scholen, kinderdagverblijven en andere. Bij de verhuur krijg je er ook rustmaterialen bij. 

Deze vind je onder het menu: Zo help ik

Charlotte Feyaerts

Ik ben Charlotte en ik ben kinder- rustcoach bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Daarnaast heeft een positief denken en een grote impact op ons leven. Ik help kinderen om positief te denken, maar ook de ouders. Positief leven en positief opvoeden maakt ons leven zo veel fijner en positiever. 

Heb je nog een vraag?

Emailadres *
0 of 350
__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"kleuren": {"f8570": {"name": "Hoofdaccent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, " paletten ": [{" naam ":" Standaard palet "," waarde ": {" kleuren ": {" f8570 ": {" val ":" var (- tcb-local-color-bec10) "}}," gradiënten ": []}," original ": {" colours ": {" f8570 ": {" val ":" rgb (19, 114, 211) "," hsl ": {" h ": 210," s ": 0.83," l ": 0.45}}}," gradients ": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
Bericht versturen

© 2019,Snoe-zen     I   Disclaimer    ik  Privacy policy

  • charlotte@snoe-zen.be
  • 0494442212