Snoez kids 12-18 jaar


Kan je tiener moeilijk tot rust komen?

Komt je tiener overprikkeld thuis? Is je tiener erg gevoelig? Elke dag zijn er prikkels die moeten worden verwerkt.

Heeft je tiener last van angsten, piekeren, stress, faalangst, laag zelfbeeld. Of iets anders wat zorgt voor onrust. Dan is het Snoez teens traject echt iets voor hun.

 Rust is de eerste stap in de groeiende toekomst van je kind. 

Je tiener voelt zich niet goed in zijn of haar vel. 

Gaat je tiener niet graag naar school? Is je kind bang om fouten te maken of niet goed genoeg te zijn? Word je kind plots boos of verdrietig? Of zie je andere kenmerken dat je kind zich niet goed voelt? 

Is er onrust in je gezin?

Als je als ouder merkt dat je kind zich niet goed voelt. Kan dat op jouw en je gezin wegen. Er ontstaat dan onrust in je gezin.

Heb je het gevoel dat je steeds moet roepen en steeds meer in de negatieve spiraal zit?

Zou je graag handvaten willen voor meer rust en positiviteit

Soms is het moeilijk om je kind te bereiken. Het kan dat je zelf van alles hebt geprobeerd om je tiener te helpen. Soms lukt het even, dan werkt het niet. Dat is een machteloos gevoel want jij wil het beste voor je kind.

Het is mijn missie om kinderen te helpen bij het vinden van rust in hun ontwikkeling. Rust is voor mij een begin punt waar de ontwikkeling van een kind op steunt. Rust gaat voor mij veel verder dan stilzitten, het gaat over rust in het hoofd van de kinderen, rust in de negatieve gedachten van een kind, rust in prikkels, rust in hun gedrag zoals roepen. Ik rijk handvaten aan die een kind en ouder zelf kan gebruiken op het traject


Snoez teens

Het traject is er voor ouders met hun tieners of tieners alleen. Ik help jullie op weg naar meer rust en positiviteit. Niet alleen voor je tiener maar ook voor jullie als ouders. 

Rust ligt aan de basis van de ontwikkeling. Als er altijd overprikkeling is, veel stress, weinig slaap, faalangst, of andere onrust dan gaat onze ontwikkeling stagneren. 

Maar als je moeilijk kan concentreren dan gaat het leren moeilijk. 

Als we denken dat we niet goed genoeg zijn of niet mooi zijn dan zal ons brein dat ook geloven. Denk er maar eens aan welke impact kan hebben. Wel ik kan je vertellen dat die inpakt heel groot is. 

Ik heb pas als jonge volwassene geleerd hoe ik hier mee kon omgaan als kind en tiener. Maar wat als je dit al zou kunnen als tiener. Hoe fantastisch zou dat wel niet zijn. Hoe jonger, hoe meer we er mee opgroeien en hoe beter en meer we het kunnen gebruiken. Dit doet het traject 

Het begeleidingstraject is het begin van rust en positiviteit in jullie gezin. De komst van rust en positiviteit zorg ervoor dat jij en je kind beter gaan voelen, je kind gevoelens leren kennen en op een gepaste manier uiten. Prikkels worden makkelijker verwerkt, het slapen gaat beter en rustiger, concentratie is beter, meer zelfvertrouwen, angsten verminderen en faalangst verminderd. 

Ouders en kinderen vinden het vaak fijn dat na het begeleidingstraject ze nog bij mij terecht kunnen. Het is een moment van opfrissen, tot rust komen in een nieuwe situatie. Vaak vinden kinderen het fijn om zelfs terug met me te praten. Daarom kan je hierna nog apart sessies bij boeken. 

Dit zit er in het Snoez Teens traject

Kennismaking

We maken kennis met elkaar. Ik praat met jullie als ouder om te starten zonder je kind erbij. Je zoon of dochter leer ik daarna kennen  Merkt één van beiden of beiden dat dit niet klikt dan stoppen we alsnog de begeleiding. Je betaalt pas na de eerste kennismaking.

Begeleiding

Gedurende het traject begeleid ik zowel jullie als ouder en je zoon of dochter met de hulpvraag. 

Altijd beschikbaar

Ook tussen de contact momenten ben ik beschikbaar voor vragen van jullie of hulpvragen van je zoon of dochter

Gebruik rustmaterialen ( enkel bij live niet online)

Bij de rustbox horen leuke speelse rustmaterialen. Een aantal materialen die we gebruiken tijdens de contact momenten mag je kind een weekje zelf gebruiken in de rustbox. Om de week worden deze veranderd.

Gebruik rustbox ( enkel bij live, niet online)

De tijd dat je in begeleiding bent bij het traject mag je gebruik maken van de snoezelbox bij je thuis. Deze snoezelbox draagt bij aan de begeleiding en is dus een belangrijk onderdeel.

__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colors": {"62516": {"name": "Main Accent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, " paletten ": [{" naam ":" Standaard palet "," waarde ": {" kleuren ": {" 62516 ": {" val ":" rgb (183, 174, 167) "}}," verlopen ": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
Boek hier je gratis kennismakinggesprek

Pricing Plan

Snoez teens met snoezelbox

€547

7 contactmomenten naar meer rust en positiviteit.


Het gebruik van de snoezelbox en materialen gedurende het traject zitten in de prijs.


In overleg kan ook betaald worden in stappen.

7 contactmomenten waarin je kan vragen stellen, ik coach en ga snoezelen met je kind.

Snoez teens zonder snoezelbox

€447

7 contactmomenten naar meer rust en positiviteit.

In overleg kan ook betaald worden in stappen.

7 contactmomenten waarin je kan vragen stellen, ik coach en ga snoezelen met je kind.


Snoez teens online

€447

7 contactmomenten naar meer rust en positiviteit in de ontwikkeling van je kind en je opvoeding. Rustbox en rustmaterialen zijn niet inbegrepen en apart bij te huren. 

In overleg kan ook betaald worden in stappen.

7 contactmomenten waarin je kan vragen stellen, ik jouw en je kind begeleid en ga snoezelen met je kind. 


Charlotte Feyaerts

Ik ben Charlotte en ik ben kinder- rustcoach bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Daarnaast heeft een positief denken en een grote impact op ons leven. Ik help kinderen om positief te denken, maar ook de ouders. Positief leven en positief opvoeden maakt ons leven zo veel fijner en positiever. 

Heb je een vraag?

Emailadres *
0 of 350
__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colors": {"f8570": {"name": "Main Accent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, " paletten ": [{" naam ":" Standaard palet "," waarde ": {" kleuren ": {" f8570 ": {" val ":" var (- tcb-local-color-bec10) "}}, "gradients": []}, "original": {"colours": {"f8570": {"val": "rgb (19, 114, 211)", "hsl": {"h": 210, " s ": 0.83," l ": 0.45}}}," gradients ": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
Bericht versturen

© 2019,Snoe-zen     I   Disclaimer      Privacy policy

  • Snoe-zenSint- Geertruibos 1B 3220 Holsbeek
  • charlotte@snoe-zen.be
  • 0494442212