1 op 1 coaching naar rust en positiviteit

Wil je meer rust voor je kind, jezelf en je gezin. Dan begeleid ik je 1 op 1 naar rust en positiviteit. 

Misschien herken je wel je kind is boos omdat iets niet lukt, of zomaar komt er een uitbarsting? Je kind kan zich moeilijk concentreren en het werktempo is laag? Je kind heeft last van angsten waaronder faalangst? Je kind is onzeker of weent erg vaak. Je kind is moe en valt moeilijk inslaap?

Of je kind is vaak overprikkeld of je hebt een vermoeden dat je kind last heeft van prikkels en word jij hier ook onrustig of overprikkeld door. 

Dan kan ik je helpen! Want wil jij net zoals heel wat ouders meer rust voor jouw kind, jezelf en je gezin en zou je graag meer positiviteit in je leven en je opvoeding hebben. Dan is 1 op 1 coaching iets voor jouw en je kind.

Voordelen

  • Gerichte hulp bij jullie specifieke hulpvraag
    Omdat ik maar 1 iemand coach, coach ik gericht op jullie vraag.
  • Coaching op een moment dat voor jullie past.
    We plannen een afspraak op een moment dat voor jullie past.
  • Veilige omgeving waarin alles verteld kan worden.
    Omdat er niemand anders is kan je veilig alles vertellen wat er aan de hand is.

Start to snoez 0-8 jaar

Start to Snoez is er voor kinderen van 0- 8 jaar die het moeilijk hebben om tot rust te komen, vaak overprikkeld zijn, moeite hebben om gevoelens te herkennen en te uiten, slecht slapen, moeilijk kunnen concentreren, laag zelfbeeld hebben, faalangstig zijn, vaak boos zijn, zich niet goed voelen en meer. 

Hier gaan we samen snoezelen in de snoezelbox en begeleid ik jullie in de hulpvraag. 

Snoez kids 8-12 jaar

Snoez kids is er voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. 

Die zich moeilijk kunnen concentreren, snel overprikkeld zijn, faalangstig zijn, laag zelfbeeld hebben, angsten hebben, piekeren, stress hebben, moeilijk kunnen slapen en meer.

Hier kan er worden gekozen tussen snoezelen thuis of in de praktijk en online coaching zonder snoezelen.

Snoez teens 12-18 jaar

Snoez Teens is er voor tieners tussen de 12 en 18 jaar die stress hebben, piekeren, overprikkeld zijn, laag zelfbeeld hebben, faalangstig zijn en meer. 

Tieners begeleid ik ofwel online ofwel tijdens het wandelen. 

"

Na het snoezelen voel ik me alsof ik in een regenboog zit en al mijn zorgen weg zijn. 

Snoezelaar10 jaar

Ander aanbod coaching

Past wat jij wilt hebben van coaching niet in bovenstaande lijst en zie jij het graag anders; Bijvoorbeeld 2 kinderen in je gezin kunnen snoezelcoaching gebruiken. Of je wilt vooral coaching gericht op het leren gebruiken en routine creëren bij het snoezelen en de snoezelbox. Laat me dit dan zeker weten. 

charlotte@snoe-zen.be 

Charlotte Feyaerts

Ik ben Charlotte en ik ben kinder- rustcoach bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Daarnaast heeft een positief denken en een grote impact op ons leven. Ik help kinderen om positief te denken, maar ook de ouders. Positief leven en positief opvoeden maakt ons leven zo veel fijner en positiever. 


Blog Posts

De kracht van complimenten

Help! Mijn kind word gepest.

© 2022, Snoe-zen    I   Disclaimer    I  Privacy policy