Coaching

1 op 1 coaching naar rust en positiviteit

Wil je meer rust voor je kind, jezelf en je gezin. Dan begeleid ik je 1 op 1 naar rust en positiviteit.

Misschien herken je wel je kind is boos omdat iets niet lukt, of zomaar komt er een uitbarsting? Je kind kan zich moeilijk concentreren en het werktempo is laag? Je kind heeft last van angsten waaronder faalangst? Je kind is onzeker of weent erg vaak. Je kind is moe en valt moeilijk inslaap?

Of je kind is vaak overprikkeld of je hebt een vermoeden dat je kind last heeft van prikkels en word jij hier ook onrustig of overprikkeld door. 

Dan kan ik je helpen! Want wil jij net zoals heel wat ouders meer rust voor jouw kind, jezelf en je gezin en zou je graag meer positiviteit in je leven en je opvoeding hebben. Dan is 1 op 1 coaching iets voor jouw en je kind.

Mijn aanbod

Start to Snoez +

Start to Snoez + is er voor kinderen van 0- 18 jaar die het moeilijk hebben om tot rust te komen, vaak overprikkeld zijn, moeite hebben om gevoelens te herkennen en te uiten, slecht slapen, moeilijk kunnen concentreren, laag zelfbeeld hebben, faalangstig zijn, vaak boos zijn, zich niet goed voelen en meer.

Hier gaan we samen snoezelen in de snoezelbox en begeleid ik jullie in de hulpvraag.

Bij oudere kinderen geberut het ook wel dat ik de snoezelbox niet gebruik. Hier kan je dan voor kiezen.

Vlot op school in rust en positiviteit

In dit traject word je zowel begeleid door An van Beeldig geleerd als door mij. An helpt je kind met leerproblemen door hier op een visuele manier met aan de slag te gaan. Ik help je kind om rust te vinden.

Start to Snoez

Start to Snoez is er voor kinderen van 0- 18 jaar. Dit traject kan dienen als vervolgtraject na start to snoez +, als je je kind wilt voorbereiden op een nieuwe situatie, bij een enkele kleine hulpvraag, in voorbereiding van de eerste schooljdag. Als je net wat meer nodig hebt dan enkel het huren van de snoezelbox en lichte begeleiding nodig is, Als je kind al gekend is met mij en het snoezelen.

Hier gaan we samen snoezelen in de snoezelbox en begeleid ik jullie in de hulpvraag.

Hier huur je de snoezlebox met korting en koop je apart snoezelsessies erbij met een minimum van 2 sessies. 

Hallo,

 

Ik ben Charlotte en ik help kinderen van baby tot jongere met het vinden van rust.

Dit doe ik op een speelse manier door te snoezelen.

Zo gaan we aan de slag met laag zelfbeeld, faalansgt, andere ansgten, concentratieproblemen, slecht slapen, boosheid, overtuigingen, onrust,…

 

Na het snoezelen voel ik me alsof ik in een regenboog zit en al mijn zorgen weg zijn. 

Ander aanbod coaching

Past wat jij wilt hebben van coaching niet in bovenstaande lijst en zie jij het graag anders; Bijvoorbeeld 2 kinderen in je gezin kunnen snoezelcoaching gebruiken. Of je wilt vooral coaching gericht op het leren gebruiken en routine creëren bij het snoezelen en de snoezelbox. Laat me dit dan zeker weten.

charlotte@snoe-zen.be

 

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0