Start to Snoez tot 8 jaar

Start to Snoez tot 8 jaar

Kan je kind moeilijk tot rust komen?

Is je kind snel overprikkeld, moe, boos,… Elke dag zijn er prikkels die moeten worden verwerkt.

Heeft je kind last van angsten, slacht slapen, piekeren, stress, faalangst, laag zelfbeeld, of moeite om gevoelens te herkennen of te uiten. Of iets anders wat zorgt voor onrust. Dan is het start te snoez traject echt iets voor je kind.

 Rust is de eerste stap in de groeiende ontwikkeling van je kind.

Je kind voelt zich niet goed in zijn of haar vel. 

Gaat je kind niet graag naar school? Is je kind bang om fouten te maken of niet goed genoeg te zijn? Word je kind plots boos, angstig of verdrietig? Of zie je andere kenmerken dat je zich niet goed voelt? 

Is er onrust in je gezin?

Als je als ouder merkt dat je zich niet goed voelt. Kan dat op jouw en je gezin wegen. Er onstaat dan onrust in je gezin.

Heb je het gevoel dat je steeds moet roepen en steeds meer in de negatieve spiraal zit?

Zou je graag handvaten willen voor meer rust en positiviteit

Soms is het moeilijk om je kind te bereiken. Het kan dat je zelf van alles hebt geprobeerd om je kind te helpen. Soms lukt het even, dan werkt het niet. Dat is een machteloos gevoel want jij wil het beste voor je kind.

Het is mijn missie om kinderen te helpen bij het vinden van rust in hun ontwikkeling. Rust is voor mij een begin punt waar de ontwikkeling van een kind op steunt. Rust gaat voor mij veel verder dan stilzitten, het gaat over rust in het hoofd van de kinderen, rust in de negatieve gedachten van een kind, rust in prikkels, rust in hun gedrag zoals roepen. Ik rijk handvaten aan die een kind en ouder zelf kan gebruiken op het traject

Start to Snoez

Het traject is er voor ouders met hun kind. Ik help jullie op weg naar meer rust en positiviteit. Niet alleen voor je kind maar ook voor jullie als ouders. Dus zowel opgroeien in positiviteit en rust als opvoeden in rust en positiviteit. 

Rust ligt aan de basis van de ontwikkeling. Als er altijd overprikkeling is, veel stress, weinig slaap, faalangst, of andere onrust dan gaat onze ontwikkeling stagneren. 

Maar als je moeilijk kan concentreren dan gaat het leren moeilijk. 

Als we denken dat we niet goed genoeg zijn of niet mooi zijn dan zal ons brein dat ook geloven. Denk er maar eens aan welke impact kan hebben. Wel ik kan je vertellen dat die inpakt heel groot is. 

Ik heb pas als jonge volwassene geleerd hoe ik hier mee kon omgaan als kind. Maar wat als je dit al zou kunnen als kind. Hoe fantastisch zou dat wel niet zijn. Hoe jonger, hoe meer we er mee opgroeien en hoe beter en meer we het kunnen gebruiken. 

Dit doet het traject 

Het begeleidingstraject is het begin van rust en positiviteit in jullie gezin. De komst van rust en positiviteit zorg ervoor dat jij en je kind beter gaan voelen, je kind gevoelens leren kennen en op een gepaste manier uiten. Prikkels worden makkelijker verwerkt, het slapen gaat beter en rustiger, concentratie is beter, meer zelfvertrouwen, angsten verminderen en faalangst verminderd. 

Ouders en kinderen vinden het vaak fijn dat na het begeleidingstraject ze nog bij mij terecht kunnen. Het is een moment van opfrissen, tot rust komen in een nieuwe situatie. Vaak vinden kinderen het fijn om zelfs terug met me te praten. Daarom kan je hierna nog apart sessies bij boeken. 

Dit zit er in het Start to snoez traject

Kennismaking

We maken kennis met elkaar. Ik praat met jullie als ouder om te starten zonder je kind erbij. Je zoon of dochter leer ik daarna kennen  Merkt één van beiden of beiden dat dit niet klikt dan stoppen we alsnog de begeleiding. Je betaalt pas na de eerste kennismaking.

Begeleiding

Gedurende het traject begeleid ik zowel jullie als ouder en je zoon of dochter met de hulpvraag. 

Altijd beschikbaar

Ook tussen de contact momenten ben ik beschikbaar voor vragen van jullie of hulpvragen van je zoon of dochter

Gebruik rustmaterialen 

Bij de rustbox horen leuke speelse rustmaterialen. Een aantal materialen die we gebruiken tijdens de contact momenten mag je kind een weekje zelf gebruiken in de rustbox. Om de week worden deze veranderd.

Gebruik rustbox 

De tijd dat je in begeleiding bent bij het traject mag je gebruik maken van de snoezelbox bij je thuis. Deze snoezelbox draagt bij aan de begeleiding en is dus een belangrijk onderdeel.

monthlyStart to snoezbij je thuis€447

5 contactmomenten naar meer rust en positiviteit in de ontwikkeling van je kind en je opvoeding. Met gebruik van de rustbox met rustmaterialen. Dit gebeurt gewoon bij je thuis. 

In overleg kan ook betaald worden in stappen.

Wat zit er in dit traject? 

  •  Gebruik van de snoezelbox gedurende traject 
  • Brengen en ophalen van de box 
  • Iedere week nieuwe snoezelmaterialen om te gebruiken
  • Uitleg over snoezelen thuis met je kind 
  • 5 contactmomenten waarin je kan vragen stellen, ik coach en ga snoezelen met je kind.

Bij begeleiding bij je thuis komt er nog een prijs bij voor de vervoerskosten. Deze word bekeken aan de hand van de km.

Na het snoezelen voel ik me alsof ik in een regenboog zit en al mijn zorgen weg zijn. 

Meisje 10 jaar 

Samen snoezelen met Charlotte is samen in het huisje zitten en rustig worden en met rustgevend speelgoed spelen. 

Rustvinder

Charlotte Feyaerts

Ik ben Charlotte en ik ben kinder- rustcoach bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Daarnaast heeft een positief denken en een grote impact op ons leven. Ik help kinderen om positief te denken, maar ook de ouders. Positief leven en positief opvoeden maakt ons leven zo veel fijner en positiever. 

Heb je een vraag?

© 2019,[thrive_global_fields id=’1′]     I   [thrive_global_fields id=’7′ static-link='{“className”:”tve-froala”,”href”:”https://snoe-zen.be/disclaimer-privacy/”,”target”:”_blank”,”class”:”tve-froala”}’]    ik  [thrive_global_fields id=’6′ static-link='{“className”:””,”href”:”https://snoe-zen.be/privacy-policy/”,”target”:”_blank”,”class”:””}’]

  • [thrive_global_fields id=’2′ multiline=’0′ inline=’1′]
  • [thrive_global_fields id=’5′ inline=’1′]
  • [thrive_global_fields id=’3′ inline=’1′]

Pin It on Pinterest