Verbindende ouder kind circel 

Wat gaan we doen en voor wie is dit?

Omdat tijdens corona niet veel ouders contact kunnen maken hebben met elkaar. Omdat je als ouder soms eens even je verhaal kwijt wilt. En het fijn is om tips en tricks te krijgen van andere ouders en coaches. Organiseren Carlien en ik een verbindende ouder en kind cirkel.

Je kindje komt in contact met andere kinderen en spelen samen. De snoezelbox zal er ook zijn en zo kan je kindje ook genieten van rust en ontprikkeling. Daarnaast gaan we ook samen eens gedag zeggen bij de ezels en help ik jou om een heerlijke massage aan je kind te geven die zorgt voor heerlijke verbinding. Ondertussen praten we over het ouderschap met alle ups en downs.

Je bent als ouder welkom samen met je baby/ peuter.

Deze gaan door van 10 tot 12 uur in Holsbeek. Het adres krijg je na aankoop in een mail verstuurd. 

 

Wie zijn we? 

Hallo ik ben Charlotte snoezelexpert en kindercoach

Ik help kinderen en ouders naar meer rust en positiviteit. 

De snoezelbox en ik zijn echt 2 handen op een buik. Daarnaast volgende ik een cursus Happy kids massage die je ook kan inzetten bij babys en peuters. Ik ben ook kinderverzorgster en kleuterleidster. 

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een moment kon organiseren waar ouders konden verbinden maar ook kondne praten over het ouderschap en terecht konden voor tips. Daarom gingen Carlien en ik aan de slag om deze leuke voormiddag te organiseren. 

Wij zij Charlotte en Carlien. 

 

29 oktober

Van 10 tot 12 uur ben je welkom te 

12 november

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus.

Pin It on Pinterest