Verhuur snoezelmaterialen

Heb jij al een snoezelbox of rustplek op school, thuis, in het kinderdagverblijf of ergens anders en wil je graag eens andere materialen om het aantrekkelijk te houden voor de kinderen? Dan kan je snoezelmaterailen huren per week.

Materialen aangepast aan:

De leeftijd

Welke snoezelmaterialen ik meegeef is afhankelijk van de leeftijd. Niet alle snoezelmaterialen zijn geschikt voor alle leeftijden.

De noden

Sommige kinderen komen beter tot rust bij bepaalde zintuigen. Hier ligt dan ook de focus.

De interesses

Sommige kinderen vinden het fijn materialen te gaan ontdekken. Andere hebben graag dat het voor zichzelf spreekt. Sommige kinderen vinden het fijn dat snoezelmaterialen verschillende dingen kunnen andere vinden het gewoon prima om gewoon te kijken naar 1 functie. 

Hey,

Ik ben Charlotte

Ik ben Charlotte en ik ben kinder- rustcoach bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Hoe kan je huren?

01


Klik hier op de knop om te huren. Met 1 verhuurbeurt kom je een week toe. 

02


Je kan zelf komen ophalen in Holsbeek of ik verzend het. Dan is er een meer kost

03


Indien je graag voor meer dan 1 week huurt. Zet het dan 2 x in je winkelmandje dan verzend ik materialen voor 2 weken. Je kan max voor 2 weken huren. Daarna moest je opnieuw bestellen. Zo hebben andere kinderen ook voldoende afwisseling

04

Als je tijd om in verzend je het pakketje terug. De verzend bon zit al in je doos. Of als je het bent komen ophalen dan breng je het terug op het afgesproken tijdstip. 

Prijzen

Verhuur snoezelmaterialen

12.00

Per week

  • Sint- Geertruibos 1B 3220 Holsbeek
  • charlotte@snoe-zen.be
  • 0494442212