Verhuur snoezelmaterialen

Heb jij al een snoezelbox of rustplek op school, thuis, in het kinderdagverblijf of ergens anders en wil je graag eens andere materialen om het aantrekkelijk te houden voor de kinderen? Of wil je graag snoezelmaterialen testen voor je ze aankoopt? Dan kan je snoezelmaterailen huren per week.

De materialen zijn aangepast aan:

Leeftijd

Welke snoezelmaterialen ik meegeef is afhankelijk van de leeftijd. Niet alle snoezelmaterialen zijn geschikt voor alle leeftijden.

De noden

Sommige kinderen komen beter tot rust bij bepaalde zintuigen. Hier ligt dan ook de focus.

De intresses

Sommige kinderen vinden het fijn materialen te gaan ontdekken. Andere hebben graag dat het voor zichzelf spreekt. Sommige kinderen vinden het fijn dat snoezelmaterialen verschillende dingen kunnen andere vinden het gewoon prima om gewoon te kijken naar 1 functie. 

Verschillende snoezel – materialen

Hallo

Ik ben Charlotte

Ik ben Charlotte en ik ben snoezelexpert bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Hoe het werkt

Stuur mail met info

 

  • De leeftijd van de kinderen
  • De termijn dat je wilt huren
  • De noden van de kinderen
  • Het adres met factuur gegevens als je een factuur wilt.
  • Vanaf wanneer je wilt huren tot wanneer.
  • Je de snoezelmaterialen komt ophalen of ik ze verzend.

Verzenden of ophalen

Je kan zelf komen ophalen in Holsbeek of ik verzend het. Dan is er een meer kost. Met een max van 10 euro aan verzendkosten. Afhankelijk van het gewicht. 

Genieten

Nu is het tijd voor jullie om te genieten van de snoezelmaterialen. 

Terugbrengen of terugsturen

Na je huurtijd kom je ofwel de snoezelmaterialen terugbrengen of stuur je ze terug op je retour ticket. 

Verhuur snoezelmaterialen 1 week

Je kan snoezelmaterialen huren per week. Wil je graag een factuur dan mag je bij opmerkingen je factuurgegevens schrijven of hierna een mail sturen en dan maak ik een factuur op. Indien je graag voor meer dan 1 week huurt. Gelieve dan een mail te sturen. 

12 euro

Je krijgt per week 2 zintuigen en per zintuig 3 tot 4 materialen.

Je kan kiezen tussen zelf ophalen of verzenden.

Ik vraag een waarbord van 100 euro die je betaald bij ophaling of via overschrijving. Dit kan met een bankoverschrijving of cash. Indien er na de verhuur geen schade is krijgt u de waarborg terug.

Komt u de snoezelmaterialen te laat terug brengen komt er per dag een kost van 10 euro bij. Indien u deze opnieuw verzend naar hier telt de dag van verzending.

De verhuur start niet op de dag van je betaling maar wel op de dag waarop we de afspraak maken dat je komt halen of ik kom leveren. Indien je deze dag niet aanwezig bent of komt opdagen start alsnog de verhuur. 

Wil je langer huren dan 1 week laat me dit op voorhand weten en dan stuur ik meerdere snoezelmaterialen.

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0