Verbindende ouder kind cirkel

Wat gaan we doen en voor wie is dit?

Omdat tijdens corona niet veel ouders contact kunnen maken hebben met elkaar. Omdat je als ouder soms eens even je verhaal kwijt wilt. En het fijn is om tips en tricks te krijgen van andere ouders en coaches. Organiseren Carlien en ik een verbindende ouder en kind cirkel.

Je kindje komt in contact met andere kinderen en spelen samen. De snoezelbox zal er ook zijn en zo kan je kindje ook genieten van rust en ontprikkeling. Daarnaast gaan we ook samen eens gedag zeggen bij de ezels en help ik jou om een heerlijke massage aan je kind te geven die zorgt voor heerlijke verbinding. Ondertussen praten we over het ouderschap met alle ups en downs.

Je bent als ouder welkom samen met je baby/ peuter.

Deze gaan door van 10 tot 12 uur in Holsbeek. Het adres krijg je na aankoop in een mail verstuurd. 

 

Wie zijn we? 

Hallo ik ben Charlotte snoezelexpert en kindercoach

Ik help kinderen en ouders naar meer rust en positiviteit. 

De snoezelbox en ik zijn echt 2 handen op een buik. Daarnaast volgende ik een cursus Happy kids massage die je ook kan inzetten bij babys en peuters. Ik ben ook kinderverzorgster en kleuterleidster. 

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een moment kon organiseren waar ouders konden verbinden maar ook kondne praten over het ouderschap en terecht konden voor tips. Daarom gingen Carlien en ik aan de slag om deze leuke voormiddag te organiseren. 

Ik ben Carlien. Mama van 3 kindjes. De oudste is 4j, de middelste stilgeboren , de jongste is 19 maanden. Gaande weg heb ik me altijd thuis gevoeld tussen dieren en heb ik aantal opleidingen gevolgd om meer over gedrag van dieren te leren maar ook horsefulness, mindfulness en paardencoachingen. Dit jaar ben ik 2 opleidingen gestart voor kindercoach om nog dieper en bewuster te kunnen omgaan met maar vooral andere beter te begeleiden en het contact moet dieren te laten voelen. Daarnaast ben ik ook fotograaf en leg ik graag momenten vast.

noahs.place@hotmail.com

Momenteel zijn we bezig met het bepalen van nieuwe datums. 

29 oktober

Van 10 tot 12 uur ben je welkom te Kortrijk dutsel

12 november

Van 10 tot 12 ben je welkom te Kortrijk  Dutsel

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0