Vindt het goud in jou

1 op 1 traject met je kind. 

Vindt het goud in jou

Dit is een 1 op 1 traject waarbij ik opzoek ga naar de talenten van je kind. en dan kijk ik niet of je talent hebt voor basketbal maar wel of je kind graag beweegt of net graag creatief bezig is. 

Door een duidelijk zicht te hebben op je talenten kan je hiernaar gaan leven en deze inzetten. Dit zorgt ervoor dat je positiever in het leven staat, meer kan genieten, je zelfbeeld hoger is. 

Wat gaan we doen?

Op een speelse manier ga ik je kind vragen stellen. Aan de hand van deze antwoorden zie ik wat de talenten zijn van de kind. Hier maak ik voor jullie een verslag van op met wat dit talent te maken heeft en hoe je dit kan inzetten in het dagelijkse leven. 

Tijdens een 2 de gesprek. Overloop ik met jullie het verslag en gaan we nog meer opzoek naar hoe je dit kan inzetten om je kind te helpen in het dagelijkse leven. 

Voor wie is dit?

Ik neem talenten intervieuws af bij kinderen vanaf 6 tot 12 jaar. Jij als ouder bent steeds aanwezig bij deze gesprekken. 

Deze kunnen online doorgaan of gewoon bij je thuis. 

Vervolgtraject

Heb je na deze 2 samenkomsten nog nood om hier verder op in te spelen en dieper met aan de slag te gaan. 

Waar we samen kijken naar hoe we deze talenten kunnen inzetten op momenten dat het moeilijk is voor je kind door overprikkeling, onderprikkeling, boosheid, angsten. 

Bekijk hier de verschillende opties in verband met coaching.

 

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0