Zen – Relax – Play 

Wat gaan we doen en voor wie is dit?

Het is bijna moederdag en dan verwennen we graag alle mama’s. 

Daarom doen we 2 keer een hele leuke moederdag editie.  Twee keer wel een klein beetje anders. 

De mama’s worden heerlijk verwent met een ontspannende of energie gevende massage. 

De kids kunnen genieten van een Happy kids massage, snoezelen, sensorisch spel of een heerlijke babbel. Dat hangt af van de leeftijd en keuze die ze zelf maken. 

Mama kind editie op 5 mei. Dit is echt 1 op 1. Jij als mama geniet een half uur van een ontspannende of energie gevende massage bij Jenn. 

Je kindje tussen 0 en 12 jaar kan genieten van Happy kids massage, snoezelen, sensorisch spel of een heerlijke babbel. 

Je kan een tijdslot kiezen tussen 9 u 30 – 11u 30 en 14 u 30 en 16 u 30. Het duurt telkens een half uur. 

 

 Moederdag editie op 12 mei. 

Hier gaan we aan de slag in groep. 

Dit is voor mama met 1 of meerdere kid stussen 3 en 10 jaar. 

Wat gaan we hier doen? Je geniet als mama een half uur lang om de beurt van een massage bij Jenn terwijl ik op je kindje let. 

De andere ouders kunnen in gesprek gaan over het ouderschap waar ik jullie help met vragen en tips. 

De kinderen genieten van snoezelen, sensorisch spel, Happy kids massage,…

Stoelmassage

Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Hierdoor wordt de drempel om mee te doen verlaagd.

Stoelmassage is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij verschillende punten op het hoofd, nek, schouders, armen en rug worden bewerkt.

(Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI* en de symptomen van stress. *RSI – ‘Repetitive Strain Injury’ is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft onmiddellijk een aangename ontspanning. Je komt tot rust en kan achteraf met veel energie je dag hervatten.)

Het effect van een stoelmassage ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stomen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven. 

De masseur behandelt spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aanpakt.

Bij een stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor uw armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan zich hierdoor volledig ontspannen.

Met de juiste toepassing van de techniek van de zittende massage, zal de cliënt onmiddellijk verlichting voelen van pijn, fysieke en mentale vermoeidheid, stress, spier ongemakken, hoofdpijn en verbetering van de bloedcirculatie.

Wat is stoelmassage? Stoelmassage werd als aparte stijl ontwikkeld in de Verenigde Staten. Ze combineert beproefde technieken uit Westerse ontspannings- en Oosterse drukpuntmassages, zoals traditionele amna, acupressuur en shiatsu. We koppelen het nuttige aan het aangename door je eerst tot rust te brengen en je dan weer te activeren.

◦ Rustpunt tegen stress en burn-out

◦ Goed voor je fysieke en mentale gezondheid

◦ Goed tegen stress

◦ Betere bloedcirculatie

◦ Kan op de kleren ◦ Snel maar toch goede resultaten

Snoezelen

Snoezelen is kort gezegd snuffelen en doezelen.

Om te snoezelen maar ik gebruik van de snoezelbox. Een ruimte die prikkelarm is maar totaal niet saai. Dankzij het snoezelmateriaal kunnen kinderen ontdekken, spelen en tot rust komen.

Dat maakt de snoezelbox zo fijn want tot rust komen hoeft helemaal niet saai te zijn.

Als ons centrale zenuwstelstel tot rust komt maak we ons emmertje leeg zodat we meer energie hebben, ons beter kunnen concentreren, ons beter voelen, meer rust ervaren,

Sensorisch spel

Een bak met rijst, kinetisch zand of orbeez?

Super leuk en heel waardevol.

Kinderen gaan ontdekken, zintuigen activeren, ze leren er heel wat uit. Ze leren uit ontdekken en daar ligt de focus op bij sensorisch spel 

Ook al verwacht je het niet maar sensorisch spel bevorderd ook de taal, fijne motoriek, sociale emotionele vaardigeden en meer

Open ended spel

Stimuleert de verbeelding, creativiteit. Er zijn geen verwahtigen rond speelgoed. Want alles kan en alles is goed. Het zorgt voor eindeloos speelplezier want kan steeds iets anders worden. 

Happy kids massage

Met happy kids massage gaan we aan de hand van prenten, liedjes en verhalen masseren zonder de kleren uit moeten, kan perfect individueel of in groep. En kan bij verschillende leeftijden. Happy kids massage is heel laagdrempelig.

Het bevorderd de verbondeheid tussen ouder kind, geeft veiligheid en geborgenheid, geeft rust, zorgt voor betere concentratie en veel meer.

Wie zijn we? 

Hallo ik ben Charlotte snoezelexpert en kindercoach

Ik help kinderen en ouders naar meer rust en positiviteit.

De snoezelbox en ik zijn echt 2 handen op een buik. Snoezelen is echt mijn passie en ik zet ze elke dag in om rust te vinden bij kinderen op een speelse manier.  Ik volgende een cursus Happy kids massage die ik graag inzet tijdens worksops en circels. 

Daarnaast heb ik ook een passie voor sensorisch spel en open ended play. 

Hey , ik ben Jennifer

 

Ik ben sinds mijn 19 bezig met massage en al 7 jaar heb ik Zen with Jenn. Ik ben bijna 34 jaar oud en fiere mama van Lea 2 jaar en half oud. Ik heb mijn kennis opgebouwd door de jaren heen elk jaar probeer ik iets nieuws bij te leren qua massage. Zo gebruik ik al die technieken die ik geleerd heb voor massages op gevoel en luister ik naar de noden van het lichaam. Wil je nog wat meer over mij weten vraag zeker achter mij of zoek me op en bekijk mijn reviews.

.https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ffb.watch%2FpJX-War1Nd%2F%3Ffbclid%3DIwAR2JngLTNZr18H9BYxcgCEyZRDNY82V-0n2rOQRLc5vzq2vuCwqXgV86P_4&h=AT2P2UXQL6ZAZ8mrJi7_muYRfjU7Hin_KtbOAu4qbOM6B-wP4Izr1iFbHrTXhcGYf6SLcZ3D7_d51JcPPG1rnQoH1qb-ggIMr0qy-Cm0XCSu0_bS7vtsMLaNtmfegqy1dGvASQ

5 mei 

Zen – Relax – play mama kind editie 

35 euro 

Tijdens deze mama kind editie ga jij als mama genieten van 30 min massage. Ofwel relaxerend of energie gevendTerwijl je kind(eren) tussen 0 en 12 jaar kan genieten van Sensorisch spel, snoezelen, happy kids massage,…

 

Mogelijks tijdstippen VM : 9 u -9u 30-10-10u30-11u-11u30

Mogelijkse tijdstippen NM: 14u30-15-15u30-16u-16u30

 

12 mei 

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0