Snoezelen voor grown ups

Klinkt het gek? Wel dat is het totaal niet.

Wat is snoezelen voor grown ups?

Een plek om tot rust te komen

Zonder je even af van alle prikkels, lees een boek mediteer, of doe even helemaal niets.

Snoezelmaterialen?

Dat kan maar is zeker geen must. ER zijn een aantal snoezelmaterialen die ook fijn zijn voor ons volwassenen. Hier kan ik oprecht zelf nog steeds van genieten. Zoals een oceaan projector of een trilmassage knuffel.

Waarom zou ik de snoezelbox gebruiken als volwassene?

In de snoezelbox is het prikkelarm dat wil zeggen dat je zenuwstelsel echt tot rust kan komen dan. Een boek lezen kan opeens veel vlotter en je concentratie is vele hoger bij een meditatie en de afleiding is veel minder groot. En als je zenuwstelsel tot rust is gekomen. Gaat het veel makkelijker om daarna te mediteren of te beginnen met dagdagelijkse dingen.

Heel wat volwassenen deden het je al voor. Het is echt een plek om even al je gedachten los te laten en tot rust te komen.  

Denk je dat de snoezelbox enkel bedoeld is voor kinderen? Nee hoor… ik ben als volwassene mega enthousiast.
De snoezelbox is echt fantastisch. Ik heb een zeer gevoelig zenuwstelsel en ben snel overprikkeld. Na vijf minuten in de box voelde ik mij al rustiger. Ik vond het heerlijk om er dagelijks een half uur in door te brengen. ‘s Avonds om even de dag te processen, gewoon te zijn, even in een cocon te zitten of liggen met mijn ogen dicht, weg van een wereld vol prikkels….met wat oceaangeluiden op de achtergrond.
Ik kwam er elke keer met een veilig, geaard en ontspannen gevoel uit. Een aanrader voor jong en oud 🙂
Lies

snoezelaar

Snoezelbox huren

Je kan de snoezelbox huren voor een maand. 147 euro voor een maand.Je krijg de snoezelbox met snoezelmterialen en alles erop eraan. Je kankiezen om zelf te komen ophalen of dat de snoezelbox wordt gebracht. Hier zijn wel verzendkosten bij van 0,4 per km vanuit Holsbeek

Snoezelbox kopen

Wil je graag de snoezelbox voor altijd bij je thuis? Ook dat kan. Hier kan je kiezen of je koopt enkel het hout of meteen met matrassen en kussens erbij. 

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0