Start to snoez +

1 op 1 coaching

Van baby tot jongere

Wat als er terug rust kwam in jullie gezin en je kind kan opgroeien, vol zelfvertrouwen, in rust en positiviteit.

Heeft jouw kind een laag zelfbeeld? Denk je kind hij of zij geen fouten mag maken.

Hoor je vaak ik ben niet genoeg, ik ben te dik, ik kan het niet.

Ontploft je kind snel? Of is concentreren moeilijk? Slaapt je kind slecht?

Is je kind overprikkeld of onderprikkeld? Is prikkels verwerken moeilijk. Heeft je kind last van stress, angsten, paniekaanvallen of andere dingen die zorgen voor fysieke of mentale rust?

Je wilt een mooie toekomst voor je kind. Dat je kind kan ontwikkelingen in rust en positiviteit.

Waar je kind zich goed voelt, geniet, gelukkig is, vol zelfvertrouwen.

Het breekt je hart om te zien dat je kind zich niet goed voelt. En je wilt meer rust in huis voor je gezin en in het speciaal voor kind. Maar hoe zorg je daar nu voor?

Je hebt wel al wat geprobeerd maar je merkt dat niet werkt voor je kind of wel even werkt maar je daarna weer in die oude gewoonte kruipt omdat je niet meteen resultaat ziet of het moeilijker is dan verwacht?

Wat als ik vertel dat het wel kan…

Hoe zou het voelen als je kind kan opgroeien in zelfvertrouwen, zich kan concentreren. Dat je kind faalangst achter zich kan laten en kan omgaan met angsten. Dat stap voor stap die ontploffingen veranderen naar rust vinden.

Dat jij en je kind de signalen leert herkennen van overprikkeling voor je kind ontploft, moe is, weent, of chronisch overprikkeld wordt.

Dat jij je kind kan helpen in het vinden van rust, een veilige plek. Maar je kind ook zelfstandig tot rust kan komen.

Dat je je kind kan helpen in der onderprikkeling met oefeningen zodat het stilzitten wel lukt.

Zodat je kind kan oproeien, opvoeden en ontwikkelen in rust en positiviteit. Hoe geweldig zou dat wel niet zijn? Zodat je kind zich ook goed voelt en een mooie toekomst tegemoet kan.

Daarom heb ik een traject uitgewerkt.

Start to Snoez +

“Start to snoez + ” is 1 op 1 met jou en je kind, zodat je kind volop kan ontwikkelen en handvaten heeft voor het vinden van rust zowel metaal als fysiek.

Ik help je met:

Tips en tricks die jij als ouders kan doen om je kind te helpen

Tot rust brengen van je kind en begeleiden bij de hulpvraag die je hebt

Brengen van rust en positiviteit voor het hele gezin

Wanneer is dit traject hetgene dat bij je kind past 

 

 • Faalangst 
 • laag zelfbeeld 
 • overprikkeling / onderprikkeling 
 • slaapproblemen 
 • vaak of snel boos 
 • concentratieproblemen 
 • negatief denken 
 • angsten 
 • denken ik kan het niet 
 • Onrust

Wat is start to snoez+

Start to snoez+ is een 1 op 1 traject bij jouw thuis met je kind. 

Ik ga gedurende 6 sessies met jouw als ouder en met je kind aan de slag rond een probleem of vraag die er is. 

IK doe dit samen met de snoezelbox die ik tijdens de 1ste sessie meebreng en tot op het einde van het traject bij jullie blijft en die jullie dus steeds kunnen gebruiken tussen de sessies door. Natuurlijk krijg je hier ook de nodige snoezelmaterialen bij of andere materialen die bij de begeleiding horen. 

 

Tijdens een sessie doe ik steeds eerst een babbeltje met ouder en/ of kind. Daarna gaan we snoezelen en na het snoezelen ga ik met jullie alles overlopen en bespreken we de aanpak tot de volgende snoezelsessie. 

 

De snoezelsessies gebeuren met een week ertussen. tot max een paar keer 2 weken ertussen. 

Ik ben intaal per sessie zo’n anderhalf tot 2 uur bij jullie. Ik vraag dan ook om als ouder tijdens die tijd beschrikbaar te zijn. Tijdens het snoezelen werk ik met je kind alleen in de snoezlebox tijdens de vraag anders is. In die tijd kan je wel even iets anders doen. 

“Na het snoezelen voel ik me alsof ik in een regenboog zit en al mijn zorgen weg zijn. .”

Sofie 10 jaar

Hallo,

Ik ben Charlotte en ik ben snoezel expert bij Snoe-zen.

Je kan bij mij terecht bij hulpvragen rond prikkels verwerken, meer zelfvertrouwen, faalangst en andere angsten, slaapproblemen, tot rust komen, en heel wat andere hulpvragen.

Ik ga naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft om rust te vinden en verder te groeien in de ontwikkeling. Maar ik ga ook aan de slag met jouw als ouder en betrek je graag bij het proces. 

Daarnaast heeft een positief denken en een grote impact op ons leven. Ik help kinderen om positief te denken, maar ook de ouders. Positief leven en positief opvoeden maakt ons leven zo veel fijner en positiever. 

Hoe het in zijn werk gaat

Boek je kennismakingsgesprek

Boek eerst je kennismakingsgesprek. Daar luister ik naar jullie zorg die je hebt. Ik leg even uit hoe ik te werk ga en daarna beslis je of je samen met mij gaat werken of niet.

Ook ik kijk even of jullie zorgvraag past bij me en laat dit weten.

Een kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.

Kies welk traject het beste bij jouw en je kind past. 

Kies welk traject het beste bij je past. 

Start to snoez + 

Start to snoez

Vlot op school in rust en positiviteit

Boek je eerste gesprek voor Start to snoez + 

Ik kom dan naar jouw thuis met de snoezelbox. De andere afspraken worden hierna ook gemaakt.

Start to snoez +

Betalen in delen
€)80/Iedere week voor 7 weken
 • 6 sessies bij je thuis
 • Gebruik van de snoezelbox en snoezelamterialen tijdens het traject 
 • Het klikt garantie 
 • vervoerskorten niet inbegrepen en nadien nog te betalen. 

Lukt het echt niet bij je thuis? Heb je liever dat de begeleiding op school van je kind doorgaat? Of heb je liever begeleiding zonder de snoezelbox of is er een andere reden waarom dit traject niet bij jouw en je kind past? Laat het me dan weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Mail dan naar: charlotte@snoe-zen.be

Het klikt garantie

Omdat ik het belangrijk vinden dat het ook klikt tussen mij en jouw kind. Geven ik een het-klikt-garantie. 

Wat wilt dat nu zeggen? 

Ik komt tijdens de eerste afspraak de snoezelbox opzetten, uitleg geven en kennismaken en voor het eerst snoezelen met je kind. 

Je mag tot 3 dagen na de eerste afspraak laten weten dat het niet klikt en je niet verder gaat met het traject. Je krijgt dan het bedrag van het traject terugbetaald behalve de eerste afspraak. Dat is  35 euro + vervoerskosten.

Het is jouw verantwoordelijkheid om dit te laten weten.

Heb je nog vragen? 

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0