Ontdek de Kracht van de snoezelbox

Huur Vandaag Nog Uw Snoezelbox

Ervaar ultieme ontspanning en positiviteit met onze speciaal samengestelde snoezelboxen. Perfect voor iedereen die behoefte heeft aan rust en sensorische stimulatie.

Moe, overprikkeld, boos, onrustig en is het vinden van rust erna weer erg moeilijk? Heeft je kind een veilig plekje nodig, een plek waar je kind steeds naar toe kan gaan als het boos is, verdrietig, even rust moet vinden. Kan je kind moeilijk slapen door alle indrukken en prikkels van de dag en licht het uren wakker of heeft je kind vel nachtmerries.

Of kan het kind in jouw klas zich niet concentreren, moeilijk stilzitten, vaak boos, overprikkeld,…

Is je/het kind overprikkeld of onderprikkeld? Is prikkels verwerken moeilijk. Heeft je kind last van stress, angsten, paniekaanvallen of andere dingen die zorgen voor fysieke of mentale rust?

Je hebt al van alles geprobeerd maar het blijft moeilijk om die prikkels te verwerken, in slaap te vallen, tot rust te vinden

Wat als er terug rust kwam, bij je/het kind, het een veilige plek had om tot rust te komen, te ontprikkelen en zo veel meer. 

Wat als ik vertel dat het wel kan…

Dat er een plek bestaat waar er plek is om tot rust te komen, prikkels te verwerken,. emoties een plaats te geven. En dat op een speelse manier.

Een plek waar er veiligheid is, steeds naar toe kan als het nodig is.

Waar er begeleid en zelfstandig tot rust kan worden gekomen, prikkels verwerkt kunnen worden, emoties gereguleerd worden, concentratie verhoogd wordt,…

Zodat er plek is om te groeien en ontwikkelingen in rust en positiviteit.

Hoe geweldig zou dat wel niet zijn?

Wat zit er bij als je een snoezelbox huurt?

De snoezelbox

De hele snoezelbox met matrassen,kussens, en sfeerlicht komt naar jouw toe.

Het gebruik van snoezel-materialen

Aanepast aan de noden, leeftijden en interesses van het kind. Met voldoende afwisseling voor een maand. 

Masterclass

Hoe te gaan snoezelen.

Facebook-groep

Waar andere inzitten die ook een snoezelbox hebben gehuurd of gekocht

Video

Hoe de snoezelbox in elkaar te zetten 

Begeleiding bij het snoezelen 

Loop je ergens op vast? Extra hulp nodig bij het snoezelen? Zit je met een vraag dan kan je per week een half uur 1 op 1 met mij  online boeken waar je al je vragen kan stellen.

Onze Verhuur Pakketten

Algemene Voorwaarden

Voorwaarden voor Verhuur

Bij het huren van een snoezelbox van Snoe-zen, zijn er enkele belangrijke voorwaarden en richtlijnen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste, de huurperiode varieert van een dag tot een maand, afhankelijk van uw behoeften. Zorg ervoor dat de snoezelbox en de snoezelmaterialen in dezelfde staat wordt geretourneerd als waarin deze werd ontvangen. Eventuele schade of verlies kan leiden tot extra kosten. Daarnaast is het belangrijk om de snoezelbox op een veilige en droge plaats te gebruiken om beschadiging van de apparatuur te voorkomen. We vragen een waarborg van 150 euro. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurvoorwaarden, raadpleeg onze volledige algemene voorwaarden op de website. Algemene voorwaarden

Neem Contact Op

GSM

0494442212

Adres

Leuvensebaan 154 3220 Holsbeek

Contact

Vraag een Persoonlijke Offerte aan voor een Snoezelbox

Pin It on Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0